kuva2squarespace.com.jpg

silmäLääkärit

Silmätalo Porvoossa silmäkirurgimme suorittavat silmäleikkauksia uusimmilla laitteilla Porvoon keskustassa sijaitsevissa toimitiloissamme.

Silmälääkäreinä toimivat Christer Silén, Veli-Pekka Suomalainen, Raimo Uusitalo, Risto Uusitalo, Anna Korsbäck ja Waldir Neira. Lisätietoa lääkäreistämme löydätte sivun yläpalkista kohdasta silmälääkärit.

Palvelut

Kaihileikkauksen ja muun silmäkirurgian lisäksi meillä on myös perinteistä silmälääkärin vastaanottotoimintaa, jossa kartoitetaan silmien tämänhetkinen terveystilanne.

Käynnillä silmälääkärimme tunnistaa myös riskitekijät kyseisten silmätautien osalta. Silmälääkärimme määrää myös silmälasivahvuudet tarvittaessa.

Photo by BartekSzewczyk/iStock / Getty Images

Silmälaboratorio

Silmälaboratoriomme tutkimusvalikoima on hyvin kattava. Sairaanhoitajammesuorittaa mm. näkökenttätutkimuksia, silmien etuosien ja silmänpohjien valokuvauksia eri menetelmin sekä mittaa silmänpaineitten vuorokausikäyrät.

Palvelumme ovat edelleen laajenemassa lähitulevaisuudessa.

 

 

Linssileikkaus - Näe ilman laseja!

Linssileikkauksen tarkoituksena on korjata taittovirheitä ja ikänäköä niin, että potilas ei tarvitse silmälaseja. Linssileikkauksessa silmän oma linssi korvataan monitehomykiöllä, joka mahdollistaa sen, että näkee ilman laseja kauas ja lähelle. Linssileikkauksella voidaan myös korjata mahdollinen hajataitto.

Lisätietoa löydätte yläpalkista kohdasta palvelut ja linssileikkaus.

 
 

Yhteistyössä

annonskvinna.jpeg

Harmaakaihileikkaus

Harmaakaihi tarkoittaa sitä, että silmän mykiö on samentunut ja läpäisee huonosti valoa. Mistä harmaakaihi johtuu?  Usein kaihi kehittyy iän myötä ilman mitään syytä. silmävammat, -tulehdukset, eräät sairaudet sekä lääkeaineet voivat aiheuttaa harmaakaihta.

Lisätietoa löydätte yläpalkista kohdasta palvelut ja harmaakaihileikkaus.

Käypä hoito-suositus

 

Lapsipotilaat

Lapsipotilaat ovat myös tervetulleita Silmätaloon. Varaa aika jo tänään!